Vi har fina erbjudanden och bonusar för våra återkommande gäster

Vi har inga så kallade pekare, som bestämmer vem som ska få komma in baserat på “coolhet” och utseende, som på Stureplan i Stockholm. Men vissa kvällar har vi fullt och vill gärna visa att vi bryr oss lite extra om våra återkommande gäster och ger er en bonus. Om vi känner igen kan det hända att du vårt VIP-kort!

Även när det är officiellt fullt har vi alltid ett par platser vikta åt VIP-gäster. Det kan alltså hända att du blir insläppt även när andra blir avvisade. Kvällar när det är lite lugnare får du en fördel i och med att du får gratis entré och inte behöver köa för att komma in. Du kan också ta med dig tre gäster som inte heller behöver köa eller betala i dörren.Du behöver dock använda kontaktformuläret och meddela namn på gästerna så att vi kan sätta upp dem på vår gästlista. Det finns däremot inget du kan göra för att få ett VIP-kort, förutom att besöka oss ofta och ha en trevlig attityd!

Om du vill börja kvällen tidigt med att äta i restaurangen har vi ofta särskilda erbjudanden och kampanjer för dig med VIP-kort. Våren och sommaren 2019 har vi som bonus att vi bjuder på en valfri efterrätt om du ätit både för- och varmrätt.
Copyright © 2019

< !--//--> < !--[ if IE 7 ]> < script type = "text/javascript" > document.getElementsByTagName('html')[0].className += ' ua-ie7';